среда, 21 декабря 2016 г.

Прихована краса (Призрачная красота, 2016)


 









Привіт всім! Скажіть, друзі, хто полюбляє фільми, після перегляду яких, вас переслідують думки про життя і свою участь в ньому. Чи навпаки, про свою
бездіяльність у власному житті. Якщо ви, час від часу замислюєтесь над цим, то фільм "Прихована краса", вам точно буде довподоби.
Ця стрічка, не містить якихось спецефектів або ж крутих трюків. Проте, телеглядач отримує набагато більше. Чесно кажучи, протягом перегляду, я то й діло, що витирала сльози хусткою. І кожен люблячий батько чи мати, мене зрозуміють. У фільмі, ми спостерігаємо за тим, як батько померлої доньки, Говард, живе і бореться із своїм горем і відчаєм. Він забув про все на світі. Його друзям і колегам, здавалось, що він з'їхав з глузду. Тому, вони вирішили, дещо розбуркати Говарда. І хоча, той спосіб, що обрали друзі, був дещо неетичний, це все ж спрацювало. Та чи знали самі друзі Говарда, що допамагають не тільки йому, але й собі. Кожен з них, винесе із цієї історії дещо корисне для себе.
Взагалі, фільм дуже непростий, хоча на перший погляд, здається доволі зрозумілим. Та, повірте, до самого кінця, ви й гадки не матимете, що до чого. Дуже загадкова стрічка. Впевнена, що кожному глядачу сподобається. Не інакше.
А участь, у фільмі Вілла Сміта, одного з моїх улюблених акторів, зробили цю картину неймовірно душевною. В котрий раз переконуюсь, що Вілл найталановитіший артист. Браво, Вілл, молодець!
Також, у фільмі брали участь: Едвард Нортон, Кіра Найтлі, Майк Пенья, Наомі Харріс, Кейт Уінслет.
Доречі, декілька слів хочу сказати, про актора Едварда Нортона. Він володіє  притягуючою красою, чарівністю. Я закохалась в його гру, після  перегляду фільму "Американська історія Х". Він закарбувався в пам'яті.  Едварда Нортона, важко переплутати із кимось іншим, і просто неможливо його забути. Гарнюня!
Тож повірте, друзі, фільм "Прихована краса", просто необхідно побачити. Хто зна, можливо, ця драма допоможе розібратись у своєму житті, не тільки головним героям. Рекомендую до перегляду! Бувайте!)) 

Комментариев нет:

Отправить комментарий